VideoPrůvodce Salmovkou
ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT
  Zdravá škola - Základní a Praktická škola Tišnovská 116, Velká Bíteš
   Organizace města - Příspěvkové organizace zřízené městem Blanskem | blansko .cz   Současné město Blansko - Školní zařízení a organizace | blansko.cz
TOPlist
 
eduroam
SmartClass+
 
GDPR
 
 
 

Salmova veze první atletické medaile v tomto školním roce

V pátek 27. září 2024 proběhlo v Černé hoře okresní kolo základních škol v přespolním běhu. Soutěže se zúčastnilo 19 škol z našeho okresu. Holky a kluci ze ZŠ Salmova dokázali opět obsadit medailová místa. Respekt a uznání patří všem našim reprezentantům, z nichž mnozí i přes zdravotní komplikace, ze sebe vydali maximum.

V kategorii starších žákyň doběhla s bezpečným náskokem do cíle nejrychleji z celé stovky závodnic Lucie Gottwaldová. V soutěži družstev starší děvčata ze Salmovky získala stříbrné medaile. Tým běžel ve složení: Lucie Gottwaldová, Marie Strýčková, Ella Alexová, Natálie Přikrylová, Tereza Pantůčková, Leontýna Komárková.

V soutěži starších chlapců doběhl celkově druhý Alex Lai. Družstvo v sestavě Alex Lai, Jan Jakš, Václav Kopka, Jan Kopka a Adam Havlena vybojovalo v soutěži družstev stříbrné medaile.

Mladší žákyně obsadily v silné konkurenci 11. příčku. Děvčata Zuzana Němcová, Jolana Slouková, Emma Brumarová, Eliška Vyskočilová a Lea Krátká bojovala ze všech sil.

Pěkné 5. místo v soutěži družstev patří mladším chlapcům ze ZŠ Salmova. Družstvo tvořili: Tomáš Liška, Tomáš Cihlář, Hubert Neugebauer, Maxim Hudec a Lukáš Keprt.

Fotogalerie