VideoPrůvodce Salmovkou
ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT
  Zdravá škola - Základní a Praktická škola Tišnovská 116, Velká Bíteš
   Organizace města - Příspěvkové organizace zřízené městem Blanskem | blansko .cz   Současné město Blansko - Školní zařízení a organizace | blansko.cz
TOPlist
 
eduroam
SmartClass+
 
GDPR
 
 
 

Na návštěvě v knihovně

Pěkně zachumelení jsme došli v poslední listopadové úterý do Městské knihovny Blansko. Za milé přivítání děkujeme paní knihovnici, Bc. Alici Hrbkové, která si pro nás připravila velmi poutavé čtení a parádní hru.

Nejenom že jsme se seznámili s vikingem Tappim a prožili si s ním legrační příhody, ale také jsme si zahráli soutěživou hru s drahokamy o pěkné omalovánky. Také jsme se poprvé společně seznámili se zákoutími a taji knihovny, přičemž si každý mohl prohlédnout, co ho zajímalo – pohádkové knížky, knížky o zvířatech, vyhynulých tvorech, knihy fantastické, leporela, někteří si dokonce zahráli deskovou hru. Dozvěděli jsme se spoustu nového, například o tom, jak se v knihovně půjčují knihy a jak se k nim máme chovat.

Po cestě do školy jsme vhodili každý jedno „tajné“ přání do Ježíškovy pošty u stromečku na náměstí Republiky a zazvonili jsme si na vánoční zvoneček.

Prozatím umíme přečíst jenom 9 písmenek abecedy, ale už se těšíme na další návštěvu knihovny!

Skřítci z 1. B a p. uč. Irena Čepová

Fotogalerie