Školní události
Dokumenty školy
Školská rada
Školní jídelna
Školní družina
Pro žáky
Pro učitele
Pro rodiče
Projekty
O nás
Klub nadaných dětí
Salmovka
ZŠ a MŠ Blansko, Salmova 17
ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT
Škola podporující zdraví.
Domů ZŠ Dolní Lhota MŠ Dolní Lhota Jídelníček
Kalendář.
Aktivní škola.
TOPlist
Telefonní seznam.
E-mail.
Termínový kalendář na školní rok 2016 - 2017.

LVK Soláň 2018.

Opět po roce jsme se sešli na Soláni, abychom se polepšili ve svém lyžařském umění. Jaké to letos bylo?



Pro nás všechny to byl už poslední LVK. Všichni z nás tu aspoň jednou byli a věděli jsme, na co se těšit. I tak nás LVK velmi příjemně překvapil. Atmosféra byla výborná nejen v naší chatě, ale v celém kurzu. A na štěstí od loňska se nešířila žádná choroba :-)
Na sjezdovce jsme dosáhli jistého pokroku, ani jsme moc nepadali. Kuchyně byla jako vždy skvělá! Shrnuto, letošní LVK byl opravdu povedený. Všechny nás mrzí, že už se sem nepodíváme.

JK, JŤ, LŠ, TP


Po dlouhé cestě autobusem se konečně otevřely dveře a do obličeje nám zavál studený horský vzduch. Poprvé s nadšením, později s únavou, jsme spatřili naše chatky. Bylo nás v ní pět. Po prvním dnu se dostavily různé pocity - bolest nohou, štěstí a radost. Další dny jsme na lyžích jen zlepšovali. Život na chatce se spolubydlícími byl super. Úklid sice trošku pokulhával, ale zvládli jsme to :-)

Díky kurzu jsme polepšili v lyžování, užili si legraci a pohodu. Proto lyžařskému kurzu třikrát HURÁ, HURÁ, HURÁ!!!

CH 3


Dobře se lyžovalo. Měli jsme dobré jídlo. Byla tady sranda jak s kamarády, tak s učiteli. Nejlepší byla procházka v úterý. Poslední den nás učili lyžovat lidi z vyšších družstev. Učitelé nás naučili dobře lyžovat. Celkově jsme si to užili.


CH 2

 

Je tu sranda. Dobré podmínky k lyžování. Pěkně zařízená chatka. Dobře upravená sjezdovka. Příjemní lidé. Dobrá jídla. Pěkně nám vyšlo počasí. Moc se mi tu líbí. Velmi dobrá spolupráce s učiteli. Nechci odjíždět.

Ch 5

 

Měli tady dobré obědy. Vládla tady dobrá atmosféra. Příjemné teplo v chatkách. Krásný výhled na přírodu. Dobře upravená sjezdovka. Dobře se nám lyžovalo. Příjemná spolupráce s učiteli. Dobré podmínky pro lyžování. Příjemná jízda autobusem. Příjemné usínání.

Ch 9


Prožili jsme krásný týden plný nezapomenutelných vzpomínek. Užili jsme si lyžování díky přírodě zbarvené do bíla :D    Všude bylo plno sněhu. Naše chatka se ještě teď otřásá v podkladech, protože „krásně“ zpíváme. Na sjezdovce jsme si dobře zajezdili. Skvostné účesy na hlavě, zpívání a hraní her vyplňovaly náš volný čas. Máme spoustu nových přátel. Když jsme zapomněli odevzdat klíče, aby nám mohli učitelé zkontrolovat chatky, dostali jsme 0 bodů za úklid. Ale den nato jsme to zahladili deseti body. Na tenhle týden v životě nezapomeneme!!!

Ch 11

V.K., L.M., N.P., K.K.
Fotogalerie1
Fotogalerie2
Fotogalerie3
Fotogalerie4