Školní události
Dokumenty školy
Školská rada
Školní jídelna
Školní družina
Pro žáky
Pro učitele
Pro rodiče
Projekty
O nás
Klub nadaných dětí
Salmovka
ZŠ a MŠ Blansko, Salmova 17
ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT
Škola podporující zdraví.
Domů ZŠ Dolní Lhota MŠ Dolní Lhota Jídelníček
Kalendář.
Aktivní škola.
TOPlist
Telefonní seznam.
E-mail.
Termínový kalendář na školní rok 2016 - 2017.

LVK Soláň 2017.

  • Co si odtud odneseme?
    Když jsme sem jeli, přemýšleli jsme, co vše si odtud odneseme. Napadalo nás, že se zlepšíme
    v lyžování. Nikdy by nás však nenapadlo, jak se stmelí naše přátelství se spolužáky nebo kolik krásných zážitků zde prožijeme.
    Co nám bude chybět?
    Teď jen přemýšlíme, co vše nám bude chybět. Když se ráno probudíme, nejdříve se na sebe podíváme. Prohodíme pár slov a po té se podíváme z okna.Výhled je tu nádherný! Zasněžená krajina, stromy a krásné naoranžovělé nebe.
    Co jsme se vlastně naučili?
    Nejen, že jsme se naučili nebo zlepšili v lyžování, ale také jsme zjistili, že nezáleží na tom, kde jsme a co děláme nebo jaká je zima. Nejdůležitější je s kým tam jsme. Protože i v -19°C nás zahříval pocit, že můžeme vše s někým sdílet. A o tom přece lyžák je, ne?


  • Lyžařský kurz se nám líbil. Sice tu řádila chřipková epidemie, ale my jsme naštěstí přežili :-) Počasí se vydařilo. Svítilo sluníčko skoro všechny dny. Chatky se nám líbily, jídlo bylo vynikající! Sjezdovka byla krásně uhlazená. S učiteli byla velká zábava.

  • Byl to nejlepší týden, jaký jsme kdy zažili! Učitelé s námi měli velkou trpělivost. Lyžování se nám líbilo až na vlek, ze kterého jsem ze začátku padali a neuměli na konci vystoupit. Svah se nám zdál být ze začátku hrozný. Vypadal to, že je moc prudký, ale nakonec se ukázalo, že to není tak moc těžké a všichni jsme ho sjeli :-)

  • Ubytování bylo hezké a jídlo dobré. Večer bývaly dobré přednášky. Stál jsem na lyžích poprvé a naučil jsem se lyžovat. Pomáhali nám učitelé i kamarádi z vyšších družstev.

  • Naše první dojmy z tohoto místa byly celkem dobré, ale když jsme zjistily, že budeme bydlet všechny spolu, bály jsme se toho, jak to budeme zvládat. Na štěstí jsme si ale dobře rozuměly a bylo to fajn! Sněhu bylo všude dost. První den jsme cvičili u chatek a pak na sjezdovce Karolínka. I když byly všechny dny podobné, tak nám to nevadilo. Jsme tu totiž kvůli lyžování. A to my milujeme! Lyžák se nám moc líbil.
Fotogalerie