ZŠ a MŠ Blansko, Salmova 17

ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT

Domů

Školní události - LVK Soláň

Tento kurz byl zajímavý a poučující. Chatce bychom dali 2 hvězdičky. Byla velmi útulná. A když se v ní uklízelo, tak bychom tu vydrželi déle než týden! Mrzí nás zastaralá televize, ale zase ta luxusní sprcha…! Na chatce nás nejvíc bavilo, když jsme se jen tak váleli a nic nedělali.


Lyžák 2015 byl supéééér!!! Nic bychom nechtěli měnit. Teda vlastně bychom toho chtěly změnit hodně: večerku, budíček, chození s věcmi, bus blíž, víc hezkých kluků na svahu, víc času na přípravu, atd….  velice jsme si to s holkama užily. J


Nejvíce se nám líbilo, když jsme mohli jezdit ve 2-3 lidech sami po sjezdovce. A když jsme mohli skákat na skokáncích.


Kurz se nám velmi líbil. Sjezdovka byla sice těžší, ale byla dlouhá a zábavná. Chatky byly dobře vybavené, kromě povlečení na peřiny, které se pořád vyslíkaly. Jídlo bylo dobré, kromě ryby, ve které bylo mnoho kostí.


Dostali jsme celkem dobře zajištěnou chatku a pohodové instruktory. Také tu vařily velmi chutná jídla a byly moc příjemné kuchařky. Na tomto týdnu bylo super i to, že tu všichni docela naučili lyžovat, i když to vůbec neuměli. I když byl tento týden plný pádů, všichni si to tady určitě užili! Aby to nebyly jen samé chvály, tak i negativita. A sice to, že jsme chodily tak daleko na autobus. Ale víme, že počasí se ovlivnit nedalo a autobus blíž přijet nemohl. Moc se nám tady líbilo a rády bychom si ten týden zopakovaly!!


Školní lyžák ten je nej,
rychle na něj pospíchej!
lyžovat a bavit se,
to nás baví velice!

Zdeněk, Dana a Jára,
jezdí rychle jako kára!
To jsou učitelé nejlepší,
lyžovati nás naučí!

Lyžák se nám celkově moc líbil. Bylo to tady skvělý, hlavně lyžování. Chtěly bychom tu zůstat déle! Moc jsme si to zde užily.

 

FOTOgalerie

Dolní Lhota
Školní události
e-mail
Telefon
Dokumenty školy
Školská rada
 
Jídelníček
Školní jídelna
Školní družina
 
Pro žáky
Pro učitele
Pro rodiče
 
O nás
Jak se k nám dostanete
Virtuální prohlídka
Zaměstnanci školy
Z historie školy
Úspěchy školy
Absolventi školy
WEB archiv